Behandelingen

Als je voor de eerste komt is er eerst een intake. Deze kan heel kort zijn maar ook wat langer (half uur). Alles afhankelijk waarvoor je komt en wat de behoefte is. Van te voren heb je al een vragenformulier betreffende je gezondheidsklacht(en), gezondheidsverleden, voedingsgewoonten en leefpatroon ingevuld. Dan heb je voor jezelf ook al wat zaken op een rijtje gezet. Belangrijk vind ik dat je je verhaal kan doen. Het gesprek zie ik dan ook als dat nodig is als een belangrijk onderdeel van het consult. Mijn visie is dat een gezondheidsklacht niet zomaar ontstaat en dat het je iets wil vertellen. Bewustwording van hoe je in het leven staat en je leefstijl is in mijn visie dan ook belangrijk voor je gezondheid.
Meestal duurt een 1e consult met een intakegesprek 1.5 uur. Afhankelijk van de aard van de gezondheidsklacht en persoonlijke wensen kunnen we daarvan afwijken en alleen de eerste keer een intakegesprek doen of is een korte intake met metingen mogelijk in 1 uur. Daarom graag ook eerst even telefonisch contact waarvoor je wil komen. 
Om meer inzicht te krijgen in de oorzaken waarom je gezondheidsklachten hebt, werk ik met  bioresonantieapparatuur. Deze apparatuur geeft mij meer informatie over waarom er een gezondheidsklacht is en welke ondersteuning je nodig hebt. Met deze apparatuur kan er overigens ook behandeld worden door overdracht van de frequenties die uit de meting komen. Naast het behandelen met de bioresonantie apparatuur kan ik je behandelen met mijn handen door overdracht van energie via mijn handen.
Als het nodig is, werk ik als therapie met supplementen om o.a. tekorten aan te vullen, voor detoxificatie, voor verbetering van de darmconditie. Maar het liefst zo min mogelijk en zoveel mogelijk vanuit leefstijlverandering. De echte structurele veranderingen zitten in leefstijl en bewustwording. Supplementen zie ik als tijdelijk noodzakelijk of als noodzakelijke ondersteuning.
Tijdens een vervolgconsult kijken we wat wenselijk en nodig is. Er kan meestal ook weer met de bioresonantie apparatuur en/of met mijn handen behandeld worden. Een vervolgconsult is meestal na een duur van 4 tot 6 weken na het eerste consult en duurt meestal 1 uur.