Behandelingen

Eerste consult
Als je voor de eerste komt is er eerst een intake van ongeveer een half uur. Van te voren heb je al een vragenformulier betreffende je gezondheidsklacht(en), gezondheidsverleden, voedingsgewoonten en leefpatroon ingevuld. Belangrijk vind ik dat je je verhaal kan doen. Mijn visie is dat een gezondheidsklacht niet zomaar ontstaat en dat het je iets wil vertellen. Bewustwording van hoe je in het leven staat en je leefstijl is in mijn visie dan ook belangrijk voor je gezondheid.
Meestal duurt een 1e consult met een intakegesprek 1.5 uur. Maar een eerste consult van 1 uur is ook mogelijk.  Afhankelijk van de aard van de gezondheidsklacht, tijd en persoonlijke wensen kunnen we daarvan afwijken en alleen de eerste keer een intakegesprek doen of is een korte intake met metingen mogelijk binnen 1 uur. Daarom graag ook eerst even telefonisch contact waarvoor je wil komen. 
Om meer inzicht te krijgen in de oorzaken waarom je gezondheidsklachten hebt werk ik met  bioresonantieapparatuur . Deze apparatuur geeft mij meer informatie over waarom er een gezondheidsklacht is en welke ondersteuning je nodig hebt. Met deze apparatuur kan er overigens ook behandeld worden door overdracht van de frequenties die uit de meting komen. Er is indien gewenst ook een samenwerking met een laboratorium voor onderzoek van ontlasting, urine en speeksel.
Gezonde voeding is erg belangrijk en daarom ga ik kijken wat je eetpatroon is en wat er beter kan. Naast voedingsadviezen geven, doe ik een test om te zien welke voeding je beter niet ( in ieder geval voor een bepaalde periode) kan nemen. Door bepaalde voeding (tijdelijk) niet meer tot je te nemen zie ik altijd al een verbetering van de conditie van de darmen en hiermee je gezondheid.
Na de intake en de eerste metingen ga ik globaal de belangrijkste factoren die je gezondheid negatief beïnvloeden op een rijtje zetten en maak ik een stappenplan hoe je je gezondheid kan verbeteren en om van een bepaalde klacht of klachten af te komen. Ik realiseer mij goed dat soms noodzakelijke veranderingen in je voedingspatroon en leefstijl lastig kunnen zijn en dat we kijken naar waar jij je prettig bij voelt om succesvol een verandering door te voeren. Teveel veranderingen ineens in je voedingspatroon en/of leefstijl is dan ook niet altijd wenselijk om uiteindelijk tot een gezondere leefstijl te komen.
Meestal adviseer ik voedingssupplementen om bijvoorbeeld de darmen in een goede conditie te krijgen of het lichaam te helpen met ontgiften. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook tekorten aan voedingsstoffen doordat deze niet meer voldoende uit voeding gehaald kunnen worden. En zijn er allerlei factoren in deze tijd (stress, vervuiling milieu) die het verbruik van voedingsstoffen groter maakt en waardoor we eerder een tekort aan essentiële voedingsstoffen hebben. Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het dan ook wenselijk om met bepaalde supplementen voor onderhoud door te gaan. De supplementen die ik adviseer kunt je zelf bestellen/aanschaffen of indien gewenst kan ik ze voor je bestellen met minimaal 15 % korting op de adviesverkoopprijs.
Een vervolgconsult duurt meestal 1 uur.  Ook tijdens een vervolgconsult wordt er meestal weer met het bioresonantie apparatuur gemeten en kan er behandeld worden. Ook wordt er dan weer gekeken of het wenselijk is om bepaalde supplementen voor de komende 4 tot 6 weken gebruiken. Een vervolgconsult is meestal na een duur van 4- 6 weken na het eerste consult.
Daarnaast kan ik in overleg ook een energetisch consult adviseren. Tijdens een energetisch consult lig je op een behandel (massage) tafel en behandel ik je door middel van energieoverdracht via mijn handen. Hierbij kan ik je licht aanraken.
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@harmonature.nl