Tarieven

- 1e consult  (intake en behandeling/ (1.5- 2 uur): Afhankelijk van de hulpvraag en de soort klacht duurt een eerste afspraak ongeveer 1.5. De vergoeding is € 100. Bij een kort consult van 1 uur is de vergoeding € 70,=

Indien gewenst kan de intake los van de eerste behandeling gedaan worden. Dan is de vergoeding van de intake € 50,= en de behandeling € 50,=.

- Vervolgconsulten (orthomoleculair en/of energetisch) Ik reserveer meestal 1 uur voor een vervolgconsult. De vergoeding voor een vervolgconsult van 1 uur is € 70,=. Mocht er minder of meer tijd nodig zijn dan is de vergoeding naar ratio van de benodigde tijd.

Alle behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of 2 Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. De vergoeding is € 6,= (30 ml) en € 10,= (50 ml).
Het consult en mogelijke supplementen dienen contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.