Tarieven

Het uurtarief is m.i.v. 22-6-2020 : € 70 per uur.
 
Richtlijnen consulten (indien gewenst en noodzakelijk kan hiervan afgeweken worden):
- 1e consult  (intake en behandeling/ 1 -1.5 uur): Afhankelijk van de hulpvraag en soort klacht duurt een eerste afspraak ongeveer 1.5 uur. Indien ik 1.5 uur of iets langer bezig ben is de vergoeding € 100,= Als de benodigde tijd korter is (45 tot 60 minuten / bv bij kinderen) dan is het tarief bij 45 minuten € 55,= of € 70 bij 1 uur. Indien gewenst kan de intake los van de eerste behandeling gedaan worden. De extra tijd die ik reserveer voor nadere kennismaking en eventuele oriëntatie wordt niet in rekening gebracht. Een kennismaking los van een intake en behandeling van ongeveer 30 minuten is dan ook altijd vrijblijvend mogelijk.
- Vervolgconsulten (orthomoleculair en/of energetisch) Ik reserveer meestal 45 minuten tot 1 uur voor een vervolgconsult.
De behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of 2 Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. Hiervoor wordt € 5,= (30 ml) en € 7,= (50 ml) in rekening gebracht.
Indien gewenst kan er vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsafspraak gemaakt worden.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het consult dient contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden. In Wijchen dient het consult aan de kassa van Gezondheidswinkel de Kroon contant of middels pinbetaling afgerekend te worden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.