Tarieven

- 1e consult  (intake en behandeling/ (1.5- 2 uur): Afhankelijk van de hulpvraag en de soort klacht duurt een eerste afspraak ongeveer 1.5 tot 2 uur. De vergoeding is € 100. Indien gewenst kan de intake los van de eerste behandeling gedaan worden. Dan is de vergoeding van de intake € 50,= en de behandeling € 50,=. Een kennismaking los van een intake en behandeling is overigens vrijblijvend mogelijk.

- Vervolgconsulten (orthomoleculair en/of energetisch) Ik reserveer meestal 45 minuten tot 1 uur voor een vervolgconsult. De vergoeding voor een vervolgconsult van 45 minuten is € 50,= en 1 uur is € 70,=.

- Asyra (bioresonantie) basis meting en behandeling: voor wat lichtere klachten kan alleen een behandeling met de frequenties die uit de meting van de Asyra komen effectief zijn. De duur van het consult is ongeveer een half uur en de vergoeding is € 35,=.  Deze behandeling kan dan na een periode van 3 tot 6 weken herhaald worden. De frequenties kunnen ook geimprint worden en als homeopathisch middel ingenomen worden. Hiermee wordt de behandeling voor de geadviseerde periode nog dagelijks herhaald en voortgezet. Na deze periode kan met een nieuwe meting de nieuwe balans gemeten worden en een vervolgbehandeling worden ingezet.

- Asyra (bioresonantie) voedingstest: darmklachten en andere hiermee verbonden gezondheidsklachten hebben vaak te maken dat je niet goed tegen bepaalde voeding kan. Denk hierbij aan tarwe, gluten en zuivel van de koe. Met het Asyra bioresonatie systeem kan een gevoeligheid voor voeding getest worden. Dan wordt er gekeken naar de voedingsgevoeligheden die er vaak zijn. Hieruit volgt een advies om bepaalde voeding niet of met mate te eten. De vergoeding voor een losse voedingstest is € 35,=

Alle behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of 2 Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. De vergoeding is € 6,= (30 ml) en € 10,= (50 ml).
Het consult en mogelijke supplementen dienen contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.