Tarieven 2024

Eerste Consult 

Afhankelijk van de hulpvraag en de soort klacht duurt een eerste afspraak ongeveer 1 uur tot 1.5 uur. De vergoeding is dan € 80,= ( 1 uur)  € 110,= (1.5 uur).  Indien gewenst kan het eventuele intakegesprek los van de metingen / behandeling gedaan worden.

 

Korte consulten van 30 minuten (€ 40,=) tot 45 (€ 60,=) minuten zijn ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de hulpvraag.

 

Bij het maken van een afspraak overleg ik eerst wat wenselijk is en welke tijd hiervoor nodig is.

Vervolgconsulten 

Ik reserveer meestal 1 uur voor een vervolgconsult. De vergoeding hiervoor is € 80,=

 

Korte consulten van 30 minuten (€ 40,=) tot 45 (€ 60,=) minuten zijn ook mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de hulpvraag.

Alle behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of 2 Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. De vergoeding is € 6,= (30 ml) en € 10,= (50 ml).
Het consult en mogelijke supplementen dienen contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.