Tarieven

Het uurtarief is € 75,= incl. btw. (2019)
 
Richtlijnen consulten (indien gewenst en noodzakelijk kan hiervan afgeweken worden):
- Voedingsconsult met persoonlijke voedingstest (45 minuten - 1 uur) : tijdens dit consult ligt de focus op de voeding en help ik je met een gezonder voedingspatroon. Vooraf vraag ik je om een vragenformulier over je voedingspatroon in te vullen. Met een test kijken we naar welke voedingsproducten beter niet gegeten kunnen worden. Door gezonder te gaan eten en voeding waar je gevoelig voor bent te vermijden kan je vaak al een goede verbetering van je gezondheid zien.
- 1e consult (intake en behandeling/ behandelplan / 1 -1.5 uur): Afhankelijk van de hulpvraag en soort klacht duurt een eerste consult ongeveer 1 uur tot 1.5 uur. Hierbij wordt naast de voeding uitgebreider gekeken en getest. Indien gewenst is er de eerste keer alleen een intake en dan is het consult korter van duur. Voor jonge kinderen duurt een consult over het algemeen niet langer dan 30 tot 45 minuten.
- Vervolgconsulten (45 minuten tot - 1 uur). Meestal duurt een vervolgconsult 1 uur
De behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of meerdere Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. Hiervoor wordt € 5,= per flesje (30 ml) in rekening gebracht.
Indien gewenst kan er vrijblijvend een kennismaking afspraak van een half uur gemaakt worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het consult dient contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden. In Wijchen dient het consult aan de kassa van Gezondheidswinkel de Kroon contant of middels pinbetaling afgerekend te worden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Indien gewenst kan je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking. Ik reserveer hiervoor een half uur.
Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.