Tarieven

Het uurtarief is € 75,= (2020)
 
Richtlijnen consulten (indien gewenst en noodzakelijk kan hiervan afgeweken worden):
- 1e consult  (intake en behandeling/ 1 -1.5 uur): Afhankelijk van de hulpvraag en soort klacht duurt een eerste afspraak ongeveer 1 uur tot 1.5 uur. Indien gewenst is er de eerste keer alleen een intake en dan is het consult korter van duur (30-45 minuten). Voor jonge kinderen duurt een consult over het algemeen niet langer dan 30 tot 45 minuten.
- Vervolgconsulten (orthomoleculair en/of energetisch) Ik reserveer meestal 1 uur voor een vervolgconsult.
De behandelingen zijn excl. extra benodigde (voedings)supplementen. Meestal krijgt de client 1 of 2 Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. Hiervoor wordt € 5,= (30 ml) en € 7,= (50 ml) in rekening gebracht.
Indien gewenst kan er vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsafspraak gemaakt worden.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het consult dient contant of per factuur binnen 14 dagen betaald te worden. In Wijchen dient het consult aan de kassa van Gezondheidswinkel de Kroon contant of middels pinbetaling afgerekend te worden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.