Tarieven

Het uurtarief is € 75,= incl. btw. (2018)
 
1e consult (1- 1.5 uur). Afhankelijk van de hulpvraag en soort klacht duurt een eerste consult gemiddeld 1 -1.5 uur. Kennismaking en uitgebreide intake (afhankelijk van de aard van de problematiek) kunnen ervoor zorgen dat het eerste consult langer duurt dan 1.5 uur. Voor kinderen duurt een eerste consult over het algemeen niet langer dan drie kwartier tot een uur.
Vervolgconsulten ( +/- 1 uur)
Peuters: consultduur 1/2 uur.
Kinderen: consultduur  3/4 uur - 1uur.
Energetische therapie: € 30,= per half uur. (wordt niet vergoed)
-------------------------------------------------------------------------------
Het consult dient contant of binnen 14 dagen per overmaking afgerekend te worden. In Wijchen dient het consult aan de kassa van Gezondheidswinkel de Kroon contant of middels pinbetaling afgerekend te worden.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De behandelingen zijn excl. extra benodigde voedingssupplementen en /of homeopathische middelen. Meestal krijgt de client 1 of meerdere Asyra homeopathische imprint flesjes mee die op basis van de Asyra metingen aangemaakt worden. Hiervoor wordt € 5,= per flesje in rekening gebracht.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Indien gewenst kan je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking. Ik reserveer hiervoor een half uur.
Afzeggen afspraak: indien je een gemaakte afspraak wil afzeggen dan vraag ik je dat tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te doen. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.