Harmonature - natuurgeneeswijzen

drs. J.A.M. Postma, natuurgeneeskundig - orthomoleculair/ energetisch therapeut

 

Beukendreef 1

5056 CA Berkel- Enschot (gemeente Tilburg)

 

Deze praktijkruimte is op de begane grond met toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Parkeren van de auto graag in de Verdilaan / hoek Eikenboschweg (m.u.v. rolstoelgebruikers, dan kun je de auto op de oprit parkeren)

Als je met het openbaar vervoer wil komen: buslijn 9 van centraal station Tilburg naar Berkel-Enschot heeft een halte (Zwaanstraat) tegenover de praktijk. 


Sinds kort is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij Gezondheidscentrum Broeders in Oosterhout. Met regelmaat ben ik daar op donderdagen. Voor het maken van een afspraak in het centrum ook graag eerst via deze site contact opnemen.

Consulten zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of meer informatie graag het onderstaande contactformulier invullen. Telefonisch kunt u mij bereiken op 06-43559701. Ik ben op werkdagen over het algemeen de hele dag bezig en heb dan niet veel tijd om de telefoon op te nemen. Bij geen gehoor, kun je je boodschap inspreken en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Gebruik liever nog het contact formulier / e-mail. E-mails worden meestal binnen 2 werkdagen beantwoord.

 

Als je minderjarig bent (16 jaar of jonger) dan heb je een schriftelijke toestemming van beide ouders/voogd nodig. Deze toestemming gaat middels het ingevulde en ondertekende intakeformulier. De afspraak zelf is bij minderjarigheid altijd in aanwezigheid van 1 ouder of voogd.

 

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Graag daarvoor het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@harmonature.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Behandeling op afspraak:  
maandag:  9.00 - 17.00
dinsdag: 9.00 - 17.00
woensdag: 9.00 - 17.00
donderdag: 9.00 - 17.00
vrijdag: 9.00 - 12.00
Er is ook een mogelijkheid om een afspraak te maken voor op een zaterdag ochtend (9.00-12.00) en maandag t/m donderdag in de avond (19.30 -21.00).