Harmonature - natuurgeneeswijzen

drs. J.A.M. Postma, natuurgeneeskundig - orthomoleculair/ energetisch therapeut

 

Beukendreef 1

5056 CA Berkel- Enschot (gemeente Tilburg)

 

Deze praktijkruimte is op de begane grond met toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Parkeren van de auto graag in de Verdilaan / hoek Eikenboschweg (m.u.v. rolstoelgebruikers, dan kun je de auto op de oprit parkeren)

Als je met het openbaar vervoer wil komen: buslijn 9 van centraal station Tilburg naar Berkel-Enschot heeft een halte (Zwaanstraat) tegenover de praktijk. 


Corona update: De praktijk is niet gesloten vanwege de Corona maatregelen maar er moet wel in de praktijk voldoende afstand gehouden worden. De gesprekken, Asyra biosresonantie metingen en behandeling kunnen daarom zonder probleem plaats vinden. Energetische behandelingen waarbij ik normaal gesproken dicht bij in de buurt kom van de client en ook licht aanraak, zijn dus op dit moment niet mogelijk

Consulten zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of meer informatie graag het onderstaande contactformulier invullen. Telefonisch kunt u mij bereiken op 013-8897234 / 06-43559701. Bij geen gehoor, kun je boodschap inspreken en dan bel ik je indien gewenst spoedig terug.

 

Als je minderjarig bent (16 jaar of jonger) dan heb je een schriftelijke toestemming van beide ouders/voogd nodig. Deze toestemming gaat middels het ingevulde en ondertekende intakeformulier. De afspraak zelf is bij minderjarigheid altijd in aanwezigheid van 1 ouder of voogd.

 

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Graag daarvoor het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@harmonature.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Behandeling op afspraak:  
maandag:  9.00 - 17.00
dinsdag: 9.00 - 17.00
woensdag: 9.00 - 17.00
donderdag: 9.00 - 17.00
vrijdag: 9.00 - 17.00
zaterdag 9.00 -17.00 (voor als het op ma t/m vr niet mogelijk is) 
Er is op maandag t/m donderdag ook gelegenheid om een afspraak te maken tussen 19.30 en 21.00.

Routebeschrijving