COntact

Harmonature - natuurgeneeswijzen

J.A.M. Postma, natuurgeneeskundig - orthomoleculair/ energetisch therapeut

 

Beukendreef 1

5056 CA Berkel- Enschot (gemeente Tilburg)

 

Deze praktijkruimte is op de begane grond met toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Parkeren van de auto graag in de Verdilaan / hoek Eikenboschweg (m.u.v. rolstoelgebruikers, dan kun je de auto op de oprit parkeren)

Als je met het openbaar vervoer wil komen: buslijn 9 van centraal station Tilburg naar Berkel-Enschot heeft een halte (Zwaanstraat) tegenover de praktijk.

 

Op dinsdagen wordt met bepaalde regelmaat praktijk gehouden bij Gezondheidswinkel De Kroon in Wijchen.

 


In verband met het Corona Virus is het belangrijk bij een afspraak dat je geen griepklachten hebt en dat er ook geen personen zijn in je directe omgeving (bv gezin) die griepklachten hebben. Op dit moment is in principe alleen nog orthomoleculaire therapie zonder het vasthouden van apparatuur (bioresonantie) mogelijk waarbij er een afstand van 1.5 meter wordt nageleefd.

Een mogelijkheid is ook om nu een telefonisch consult te houden. Dan ga ik kijken wat ik, op basis van een ingevuld intakeformulier en een telefonisch gesprek, kan adviseren. Hiervoor zal ik een aangepast tarief in rekening brengen van maximaal € 50,=

 

Ik neem sowieso met iedereen uiterlijk 3 dagen, voor de datum van de eerder gemaakte afspraak, nog persoonlijk contact op. Uiteraard heb ik alle begrip voor het afzeggen van de geplande consulten.

 

Consulten zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of meer informatie graag het onderstaande contactformulier invullen. Telefonisch kunt u mij bereiken op 06-43559701

 

Als je minderjarig bent (16 jaar of jonger) dan heb je een schriftelijke toestemming van beide ouders/voogd nodig. Deze toestemming gaat middels het ingevulde en ondertekende intakeformulier. De afspraak zelf is bij minderjarigheid altijd in aanwezigheid van 1 ouder of voogd.

 

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Graag daarvoor het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@harmonature.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Behandeling op afspraak:  
maandag:  9.00 - 17.00
dinsdag: 10.00 - 18.00 (Wijchen)
woensdag: 9.00 - 17.00
donderdag: 9.00 - 17.00
vrijdag: 9.00 - 17.00
Er is op maandag, woensdag en donderdag ook gelegenheid om een afspraak te maken tussen 19.30 en 21.00.

Routebeschrijving