Praktijk Harmonature  / J.A.M. Postma

 

Praktijkadres: Beukendreef 1, 5056 CA , Berkel-Enschot (gemeente Tilburg)

 

Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-43559701. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Op zaterdag en zondag ben ik niet telefonisch bereikbaar. Voor dringende zaken kunt je een sms of app verzenden.

 Openingstijden:
 maandag: 9.30 - 17.00.
 dinsdag: 9.30 - 17.00.
 woensdag: 9.30 - 17.00
 donderdag: 9.30 - 18.00 (Gezondheidscentrum Oosterhout bij Broeders Gezondheidswinkel)
 vrijdag: 9.30 - 17.00
Er is een mogelijkheid om ook op een avond een afspraak te maken. Dit kan op maandag en dinsdag avonden (19.30- 21.00). Met uitzondering is het mogelijk op een zaterdag ochtend (10.00 -11.30) te komen. 

Consulten zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, graag een e-mail sturen naar info@harmonature.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier met vermelding van je naam, telefoonnummer en de hulpvraag. Dan neem ik binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een consult in Oosterhout bij Gezondheidscentrum Oosterhout (achter Broeders Gezondheidswinkel). Voor het maken van een afspraak in Oosterhout (alleen op donderdagen) ook graag direct met mij contact opnemen. 

De praktijk in Berkel-Enschot is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ook het toilet bij de wachtruimte heeft voldoende ruimte om er met een rolstoel in te kunnen.

De praktijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer. Er is een bushalte tegenover de praktijk. Buslijn 9 (Tilburg Centraal richting Udenhout) komt door Berkel-Enschot. Halte: Zwaanstraat.

Als je met de auto komt dan graag de auto niet parkeren op de oprit (tenzij je met een rolstoel komt). Parkeren is gratis en kan prima naast het speelveldje (Verdilaan). Mijn praktijk bevindt zich naast het speelveldje op de Beukendreef.

 Als je minderjarig bent (16 jaar of jonger) dan heb je een schriftelijke toestemming van beide   ouders/voogd nodig. Deze toestemming gaat middels het ingevulde en ondertekende intakeformulier.   De afspraak zelf is bij minderjarigheid altijd in aanwezigheid van 1 ouder of voogd.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.