COntact

Harmonature - natuurgeneeswijzen

J.A.M. Postma, natuurgeneeskundig - orthomoleculair/ energetisch therapeut

 

Beukendreef 1

5056 CA Berkel- Enschot (gemeente Tilburg)

 

Deze praktijkruimte is op de begane grond met toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Parkeren van de auto graag in de Verdilaan / hoek Eikenboschweg (m.u.v. rolstoelgebruikers, dan kun je de auto op de oprit parkeren)

Als je met het openbaar vervoer wil komen: buslijn 9 van centraal station Tilburg naar Berkel-Enschot heeft een halte (Zwaanstraat) tegenover de praktijk.

 

Op dinsdagen wordt met bepaalde regelmaat praktijk gehouden bij Gezondheidswinkel De Kroon in Wijchen.

 


In verband met het ''Corona Virus'' is het belangrijk bij een afspraak dat je geen griepklachten hebt en dat er ook geen personen zijn in je directe omgeving (bv gezin) die griepklachten hebben. 

 

Een mogelijkheid is ook om nu een telefonisch consult te houden als het nog niet mogelijk is om te komen of dat je je hierbij beter voelt . Dan ga ik kijken wat ik, op basis van een ingevuld intakeformulier en een telefonisch gesprek, kan adviseren.

  

Consulten zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak of meer informatie graag het onderstaande contactformulier invullen. Telefonisch kunt u mij bereiken op 06-43559701

 

Als je minderjarig bent (16 jaar of jonger) dan heb je een schriftelijke toestemming van beide ouders/voogd nodig. Deze toestemming gaat middels het ingevulde en ondertekende intakeformulier. De afspraak zelf is bij minderjarigheid altijd in aanwezigheid van 1 ouder of voogd.

 

Telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Graag daarvoor het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@harmonature.nl

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Behandeling op afspraak:  
maandag:  9.00 - 17.00
dinsdag: 10.00 - 18.00 (Wijchen)
woensdag: 9.00 - 17.00
donderdag: 9.00 - 17.00
vrijdag: 9.00 - 17.00
Er is op maandag, woensdag en donderdag ook gelegenheid om een afspraak te maken tussen 19.30 en 21.00.

Routebeschrijving