Vergoedingen

Vergoeding zorgverzekeraar
 
Afhankelijk van een aanvullende ziektekostenverzekering voor alternatieve / complementaire geneeswijzen kun je de behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Er is aansluiting bij de beroepsorganisatie MBOG en CAT. Ik sta bij CAT geregistreerd als Kwaliteitstherapeut en vergoedbaar voor 2021.

Informeer voor mogelijke (gedeeltelijk) vergoeding van het natuurgeneeskundig consult (orthomoleculair en/of energetische therapie) zelf even bij je verzekeraar. Het gaat specifiek om orthomoleculaire en/of energetische therapie. Er is een vergoeding via de MBOG en/of CAT beroepsorganisatie. Vraag het heel duidelijk; er zijn de laatste jaren veel veranderingen geweest. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid.

De betaling van het consult is rechtstreeks (contant of factuur) aan Harmonature. Op de factuur wordt het polis/klant nummer van de verzekeraar vermeld en is het de eigen verantwoordelijkheid om deze factuur in te sturen naar de verzekeraar voor een mogelijke vergoeding.                                

Vergoedingen verzekeraars aangesloten bij MBOG: zie hier

n 2021 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij:

 

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ