JEroen

In 2011 ben ik begonnen met mijn praktijk Harmonature. De naam Harmonature heb ik gekozen uit de woorden harmonie en natuur. Voor mij is harmonie in het leven heel belangrijk. Ben je o.a. in harmonie met jezelf? Gezondheid en harmonie kun je niet los van elkaar zien. En harmonie is ook iets wat je in de natuur terug kan vinden. Eigenlijk is de natuur een mooie grote spiegel voor de mens. Hoe alles met elkaar verbonden is en hoe alles in balans op elkaar is afgestemd. Maar uitgerekend de mens kan zijn harmonie, fysiek maar zeker ook geestelijk, goed kwijt zijn.

 

Ik heb altijd zoveel mogelijk mijn gevoel gevolgd om mijn eigen unieke pad in het leven te bewandelen. Dit is niet altijd makkelijk geweest en ben zeker zoekende geweest. Het heeft vele jaren tijd gekost om ''mijzelf'' goed te leren kennen en te weten wat ik wil. Ik kwam er steeds meer achter dat het mijn passie is om mensen helpen met hun gezondheid en bewustzijnsontwikkeling.

 

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Groningse universiteit, heb ik eerst mijn werk gevonden met deze studieachtergrond. Maar nog tijdens mijn studietijd werd mijn interesse steeds meer getrokken naar bewustzijnsontwikkeling en ''holistische'' geneeswijzen. Daar heb ik later meer gehoor aan gegeven door de opleidingen energetische therapie en orthomoleculaire geneeskunde te volgen. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven ben ik gestart met mijn praktijk.

 

Met hartelijke groet,

 

Jeroen Postma