Na maandenlang zeer slecht slapen en voelend dat ik de touwtjes bijna niet meer in handen hield, raadde mijn buurvrouw me aan naar Jeroen te gaan. Hij ontdekte dat ik 5HTP miste, de basis waaruit serotenine en daaruit weer melatonine wordt aangemaakt in je lichaam. Toen ik 5HTP  innam (Serozol), kon ik binnen twee weken goed in- en doorslapen. En wat nog opvallender is dat ik nu, na 25 jaar aanmodderen, helder opsta! Een neveneffect. Wat was er aan de hand?

 

Sinds mijn zware auto-ongeluk in 1992 ’ sliep ik oorspronkelijk 10-14 u. en had ik ´s ochtends een ‘gordijn’ in mijn hoofd of een ´mist´. Later sliep ik minder uren maar het ´gordijn´of ´de mist´ was er dagelijks. Na diverse oefeningen(Gi-gong of Tai Chi en blote voeten op grind lopen, in ijskoud water, lange wandelingen ook in de regen, voetmassage enz.) verdween het gordijn in ieder geval binnen 3 uur. Dit probleem bepaalde mijn agenda als ZZPer volledig. ´Mist´ kon de hele dag aanhouden, wat ik ook deed. Dan was autorijden en werken niet mogelijk. De reguliere geneeskunst liet me aanmodderen en hadden geen oplossing voor zowel mijn waak- als mijn slaapproblemen. ‘Het zit tussen uw oren’.  En dat klopte maar wel doordat er biologisch een stofje niet meer werd aangemaakt na mijn ongeluk!

 

Ik ben Jeroen en zijn Asyra programma intens dankbaar. Ik word ´s ochtends helder wakker.

 

Willy Hensen, orthopedagoog, trainer  en vitaliteitscoach.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik ben een vrouw van 74, die sinds een jaar de hulp van Jeroen heeft gekregen om me weer beter te voelen. Dat is hem gelukt, en hij had daar niet eens  een jaar voor nodig,  ook al weet iedereen dat op oudere leeftijd het genezingsproces  wat langzamer verloopt dan bij een jonger iemand. 

 

Na de start van druppels en/of tabletten duurt het even voordat je verandering voelt en in het begin denk je.. Ik geloof.... Maar enige tijd later weet je absoluut zeker dat je minder last hebt van je kwalen. En na nog even volhouden verdwijnen de klachten en voel je je een heel ander mens met meer energie.!!! Mijn dank aan  Jeroen voor zijn zorgzame begeleiding is dan ook enorm. Ik ben blij voor jullie dat zijn praktijk onder jullie aandacht is gekomen en ben ervan overtuigd dat jullie je beter gaan voelen tijdens deze genezingsmethode.

 

Vriendelijke groeten  Riet 't Hof. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De behandeling van Harmonature is een ommekeer geweest in mijn ziekteproces. De behandeling was geheel op maat en werd goed onderbouwd en toegelicht. Jeroen Postma is zowel theoretisch als  intuïtief goed onderlegd.

 

Jacqueline Elferink, holistisch orthomoleculair therapeut