Ervaringen

 

Na maandenlang zeer slecht slapen en voelend dat ik de touwtjes bijna niet meer in handen hield, raadde mijn buurvrouw me aan naar Jeroen te gaan. Hij ontdekte dat ik 5HTP miste, de basis waaruit serotenine en daaruit weer melatonine wordt aangemaakt in je lichaam. Toen ik 5HTP  innam (Serozol), kon ik binnen twee weken goed in- en doorslapen. En wat nog opvallender is dat ik nu, na 25 jaar aanmodderen, helder opsta! Een neveneffect. Wat was er aan de hand?

 

Sinds mijn zware auto-ongeluk in 1992 ’ sliep ik oorspronkelijk 10-14 u. en had ik ´s ochtends een ‘gordijn’ in mijn hoofd of een ´mist´. Later sliep ik minder uren maar het ´gordijn´of ´de mist´ was er dagelijks. Na diverse oefeningen(Gi-gong of Tai Chi en blote voeten op grind lopen, in ijskoud water, lange wandelingen ook in de regen, voetmassage enz.) verdween het gordijn in ieder geval binnen 3 uur. Dit probleem bepaalde mijn agenda als ZZPer volledig. ´Mist´ kon de hele dag aanhouden, wat ik ook deed. Dan was autorijden en werken niet mogelijk. De reguliere geneeskunst liet me aanmodderen en hadden geen oplossing voor zowel mijn waak- als mijn slaapproblemen. ‘Het zit tussen uw oren’.  En dat klopte maar wel doordat er biologisch een stofje niet meer werd aangemaakt na mijn ongeluk!

 

Ik ben Jeroen en zijn Asyra programma intens dankbaar. Ik word ´s ochtends helder wakker.

 

Willy Hensen, orthopedagoog, trainer  en vitaliteitscoach.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik ben een vrouw van 74, die sinds een jaar de hulp van Jeroen heeft gekregen om me weer beter te voelen. Dat is hem gelukt, en hij had daar niet eens  een jaar voor nodig,  ook al weet iedereen dat op oudere leeftijd het genezingsproces  wat langzamer verloopt dan bij een jonger iemand. 

 

Na de start van druppels en/of tabletten duurt het even voordat je verandering voelt en in het begin denk je.. Ik geloof.... Maar enige tijd later weet je absoluut zeker dat je minder last hebt van je kwalen. En na nog even volhouden verdwijnen de klachten en voel je je een heel ander mens met meer energie.!!! Mijn dank aan  Jeroen voor zijn zorgzame begeleiding is dan ook enorm. Ik ben blij voor jullie dat zijn praktijk onder jullie aandacht is gekomen en ben ervan overtuigd dat jullie je beter gaan voelen tijdens deze genezingsmethode.

 

Vriendelijke groeten  Riet 't Hof. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De behandeling van Harmonature is een ommekeer geweest in mijn ziekteproces. De behandeling was geheel op maat en werd goed onderbouwd en toegelicht. Jeroen Postma is zowel theoretisch als  intuïtief goed onderlegd.

 

Jacqueline Elferink, holistisch orthomoleculair therapeut

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik had last van overgangsklachten en de huisarts schreef mij een hormoonspiraal voor. Daar wilde ik liever niet aan beginnen (omdat ik het geen fijn idee vind een kunststof voorwerp in mijn baarmoeder te dragen dat hormonen afscheid) en ben toen op zoek gegaan naar een alternatief. Via mijn nicht ben ik toen bij Jeroen van Harmonature terechtgekomen.

Wat een fijne werkwijze! Zo ie zo al de tijd die hij voor je neemt; geen haast en een relaxte sfeer.

Het is goed dat niet de kwaal maar de oorzaak wordt aangepakt. Waar komt je klacht vandaan? Wat kan er mee spelen? Wat heb je extra nodig of waar kun je niet tegen?

Mijn lichaam bleek vooral te moeten ontgiften omdat ik met (glas in) lood werk en had omega 3 verzuren nodig wat ik te kort had omdat ik bijna geen vlees en vis eet.

Een heel persoonlijk advies dus wat met name door de Asyra verkregen wordt. Door middel van druppels en supplementen krijgt mijn lichaam nu wat het nodig heeft.

Jeroen staat dicht bij de natuur en is heel breed geïnteresseerd en ingelezen over diverse onderwerpen, zo zijn we bijvoorbeeld ook over (het mogelijke leven na) de dood, elektro magnetische straling, kristallen, drinkwater en voeding, in gesprek gekomen en heb ik het idee dat ik na ieder bezoek weer iets leer en geïnspireerd ben om over een onderwerp wat te lezen.

Ik ben heel blij dat ik bij Jeroen terecht ben gekomen en kan iedereen een bezoek/onderzoek aanraden! Met vriendelijk groet, Edith Janssen

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ik kom al enige tijd bij Harmonature en ik kan de praktijk van harte aanbevelen. Jeroen verdiept zich erg in je als persoon en schrijft hele goede supplementen voor. Ook zijn Asyra apparaat is een fantastisch apparaat dat je hele lichaam scant waar Jeroen dan heel veel informatie uit kan halen. Jeroen maakt altijd tijd voor zijn clienten en zoekt altijd naar een oplossing. Niets dan lof over hem.

 

Regina Rutino
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den Bosch, maart 2020

Sinds 2 jaar ben ik in behandeling bij Jeroen. De eerste tijd nog in zijn praktijk in Vught en sinds vorig jaar in zijn nieuwe praktijk in Berkel-Enschot. Ik kwam uit een hele moeilijke situatie, waarbij ik jarenlang steeds gedwongen was weer een beroep te doen op de reguliere zorg, wat alleen tijdelijk wat soelaas bood in de vorm van geruststelling. 

 Mede door zijn luisterend oor, behandelmethodes, aanvullende natuurlijke middelen, gesprekken en adviezen, heb ik mijn weg kunnen vinden.

 Daarbij speelt ook dat hij goede contacten onderhoudt met Yvonne Mirer, een energetisch werkende therapeute in Rosmalen, met wie hij mij in contact heeft gebracht. Met haar hulp heb ik sinds vorig jaar september geen beroep meer hoeven te doen op de reguliere zorg en mogen ervaren dat (onverwerkte) emoties altijd een hele grote rol hebben gespeeld in mijn leven. Verder dat ik zelf de kracht en wijsheid bezit om in moeilijke periodes daarop te mogen vertrouwen.

Ik ben “het universum” dan ook heel dankbaar dat die mij de weg heeft gewezen naar beide zorgzame en hartverwarmende mensen. Ingrid Steenbeek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zonder het van tevoren te beseffen heb ik bij Jeroen een bijzondere mix gevonden. Het brengt me datgene waar ik op dit moment behoefte aan heb. Jeroen is in mijn ogen een unieke therapeut die als een ware techneut de bioresonantie testen nauwgezet uitvoert. Daarnaast staat hij open voor - en heeft hij een bijzondere kijk op - al hetgeen niet stoffelijk is. Ik ben bij meerdere therapeuten geweest, maar ben nog niet eerder iemand tegen gekomen die zo'n integrale aanpak voorstaat.
De verbetering van mijn gezondheid is volgens mij op drie niveau's aan de gang. Ten eerste: supplementen om tekorten aan te vullen en het lichaam te ondersteunen. Ten tweede: een oplossing in water en alcohol met frequenties om fijngevoeligheden te corrigeren. Ten derde: zijn leestips motiveren me om nog wat verder uit mijn "comfort zone" te gaan en te verdiepen in de spirituele aard van het leven. Jeroen, mijn dank is groot. Ik kom zeker nog eens bij je terug. Julian Boerema

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er werd snel een afspraak gemaakt en ik vond het erg prettig om te merken dat er voldoende tijd uitgetrokken werd voor de consulten. 
Ik had erg veel last van aanhoudende vermoeidheid en slecht slapen nadat ik een corona besmetting opgelopen had. Daarnaast had ik toenemende doofheid van mijn voeten.  Ik dacht zelf ook aan de mogelijke gevolgen van een tekenbeet, maar Jeroen kon dit snel ophelderen. Door verschillende supplementen merkte ik al snel veel verbetering in mijn energie en slapen. Ik ben nu 2 maanden  verder en ik voel me opgeknapt. Ik blijf nog een aantal supplementen gebruiken de komende tijd en houd contact met Jeroen. Jantje Huizingh

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn 2 ervaringen met de Energetische stoel - Urim Code;

 

Ik doe een poging om het bijna onbenoembare gevoel toch wat handjes en voetjes te geven.

 

Laat ik beginnen met eerlijk te zeggen dat mijn aanvankelijke ''reserves'' ook mee de stoel in gingen. Eerst zien dan geloven ondanks dat energetische overdracht me niet vreemd is.

Door de jaren heen heb ik geleerd een goede moeder voor mijn hooggevoelige aard te zijn en daar hoort deze behoedzaamheid bij, in deze vernieuwende evolutionaire tijd.

Dankzij mijn vertrouwen in Jeroen won mijn nieuwsgierige bereidheid het om deze vorm van heling een kans te geven. Ik boorde mijn overgave aan en ging zitten...

 

We moesten even zoeken met een kussentje hier en daar zodat mijn handen ontspannen op de stenen konden rusten en mijn schouders ontspannen konden blijven.

Vanaf die 1e minuut bestond direct de tijd niet meer, heel opmerkelijk, inclusief mijn 'reserves'!

 

De verbazing van deze razendsnelle shift was groot.

Ik zat nl. net nog gewoon op mijn fiets, samen nog thee gedronken en nadat ik goed zat werd ik ineens als een soort draaikolk diep in de donkere oceaan getrokken...mijn adem reageerde daar sterk op en tranen vloeide rijkelijk. Er bestond geen tijd, het voelde heel ruimtelijk. Ik voelde me ook veilig en beschermd terwijl ik ondertussen grondig 'schoon gewassen werd” van ooit.

Mijn hersenen en gedachtes leken verjaard en voelde zwaar t.o.v. deze luchtige lichte energie.

De algehele intense lieflijkheid voelde als een grote, warme, zachte deken.

Heel voedend, vredig en ontroerend..

Ik kreeg heldere ingevingen en uiteindelijk restte er een intense voldane rust.

Ik deed daarop mijn ogen open en Jeroen zei dat de 20 minuten voorbij waren.

Ik ervaarde het als “tijdloos, eerder richting 60 minuten, omdat er innerlijk zoveel gebeurd was!..

 

Na ongeveer 1 maand de 2e ervaring;

Direct na het eenmaal goed  zitten was 'het” er weer. Ik hoorde deze keer violen, zag een violette ruimte om me heen en raakte weer ontroerd van die algehele intense lieflijkheid!!...

Ik 'dacht' dit mag ik mezelf meer gunnen waarop ik hoorde ; “Gunnen? Waarmee ànders kan je herstellen dan deze energie waaruit je bestaat”?!..Tja, hoe logisch...

Daarmee voelde ik ook zo duidelijk die grofstoffelijkheid van het aardse bestaan, van mijn hersenen, patronen etc.etc.

 

Het geheel, die trilling, voelde heel bijzonder ....die intense en overvloedige geluks sprankelingen! ...

Zó overvloedig ..ik was sprakenloos!..Er switchte veel in een soort tijdloosheid..zo simpel en snel.

Uiteindelijk zakte alles tot een kalm rustgevend meer en weer deed ik vanzelf mijn ogen open; voldaan en sprakeloos... Het was immers ronduit zálig. Een puur geluks-ervaring! Een waar 'alignments gevoel', verfijnd, puur en helder. Dit gun ik iedereen!..

 

Daarna moest ik wel ff opletten bij de fietsroute naar huis want ik was echt 'ergens anders' geweest. Een ander bewustzijns staat. Mijn hersenen werkte ook echt trager.

Het gedragen gevoel resteerde dagen lang en zakte dan naar de achtergrond, maar weggegaan is het niet. Nu dat ik dit opschrijf komt het weer sterker naar boven.

Zoals ik dus al eerder zei; onbenoembaar, wonderlijk, direct en helend.

Ik had het voor geen goud willen missen,

mijn Ziel liet me haar taal voelen,

ongekend!..

 

Dank je wel Jeroen

voor wie je bent!..

 

Pascale Hopstaken.