PATHOGENEN BELASTING: VIRUSSEN, BACTERIËN, SCHIMMELS EN PARASIETEN

Veel chronische ziekten worden veroorzaakt door bepaalde virussen ( met name Epstein Barr virus) , die niet volledig door het immuunsysteem verwijderd zijn. Veel mensen met chronische klachten hebben naast andere oorzaken dan ook last van een sluimerende virustoestand. Als je ooit Pfeiffer hebt gehad is de kans groot dat er nog sprake is van een sluimerende virus situatie. Alleen met goed anti-viraal werkende middelen uit de natuurapotheek is een sluimerend virus op te ruimen.
Ook ongezonde bacteriën, schimmels en parasieten kunnen het lichaam verzwakken. Het gaat hier ook om de balans tussen goede en niet goede micro-organismen. Pathogenen vervullen nu eenmaal een functie in de natuur.
Lyme:steeds vaker is er sprake van een besmetting door de Borrelia bacterie via een teek of indirecte infectie. De Borrelia of verwante infectie kan voor veel uitlopende klachten zorgen. Lyme infecties worden vaak over het hoofd gezien. Met een bioresonantiesysteem is met redelijke betrouwbaarheid vast te stellen of er sprake is van een Lyme (co) infectie. Daarnaast kan een laboratorium onderzoek nog meer duidelijkheid verschaffen. Met natuurlijke middelen is een Lyme infectie beter te behandelen dan met antibiotica. Bij een ernstige Lyme infectie is het goed om behandeld te worden door een Lyme gespecialiseerde arts. Hiervoor kunt u met mij contact opnemen.